5S werkplekorganisatie - Bert Teeuwen

Auteur: Bert Teeuwen
Staat van het boek: Nieuw boek
Uitvoering: Paperback
ISBN: 9789081503631
Verschijningsjaar: 2016
Werkplekken kunnen ingericht zijn als een schuur of als een supermarkt. Schuren zijn gesloten ruimtes waarin alleen de eigenaar weet waar alles ligt (denkt hij). Supermarkten zijn voor iedereen toegankelijk, en er is met een logische indeling gezorgd dat iedereen kan zien waar alles ligt.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,00
Boekentip
Omschrijving
Details
5S is een hulpmiddel op de weg naar de ideale werkplek. De werkplek zonder ongevallen, fouten en verliezen. Een boek over 5S. De achtergronden, de implementatie en het stand houden. Een compact boek met aansprekende praktijkvoorbeelden. De borgingspiramide en de 30 seconden-regel zijn onderwerpen die mij aanspreken. Koos Rijnberg; Manager Operations bij Medistad BV Dit boek over 5S is een topper; haarfijn 5S uitgelegd op een zeer eenvoudige wijze. Keep it simple! Chapeau! Johan Lenaerts; Continuous Improvement Manager bij Henco Industries Belgium Een prima en praktisch boek, heb het met veel plezier gelezen. Twan Kersten; Director Continuous Improvement bij Mondelez Int.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Bert Teeuwen
Staat van het boek Nieuw boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Yokoten
ISBN 9789081503631
KENNIS & INFORMATIE Leidinggeven & organisatie, Management en ondernemen, Organisatie & Communicatie, Persoonlijke ontwikkeling
Auteurs uit: Belgie of Nederland
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Uitvoering Paperback
Verschijningsjaar 2016
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht