Als ik eerlijk ben - Lois Battle

Auteur: Lois Battle
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 303
Het is bijna Kerstmis in Beaufort, South Carolina. Josie Tatternall is er zojuist getuige van geweest dat haar beste vriendin bijna is overleden aan een hartaanval. Dat doet haar beseffen dat het leven te kort is voor oude familieruzies.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,50
Boekentip
Omschrijving
Details
Impulsief nodigt zij haar drie volwassen dochters - met veel zorg opgevoed maar met zulke gemengde resultaten - uit om naar huis te komen en samen het kerstfeest te vieren.

Camilla is Josie's oudste, rebelse dochter. Op 18-jarige leeftijd vertrok zij naar New York om beroemd te worden. En hoewel Cam op de begrafenis van haar vader heeft gezworen nooit meer naar huis terug te zullen keren, komt Josie's onverwachte uitnodiging deze keer helemaal niet ongelegen. Cams baan staat op de tocht, haar vriend is voor drie jaar naar het buitenland vertrokken - en ze is een week over tijd.

Lila, de middelste, is de goede dochter en woont vlak bij haar moeder in de buurt. De buitenwereld benijdt Lila om haar prachtige huis, haar twee lieve kinderen en haar geslaagde echtgenoot. Maar onder de oppervlakte borrelt het hevig. Lila kan niet zonder haar voorraad kalmerende middelen die ze in haar dure keukenkastjes verborgen houdt.

Evie is de jongste en de mooiste van het stel. Zij woont in Savannah, heeft een nare scheiding achter de rug en schrijft onthullende krantencolumns. Haar familieleden en haar treurige liefdesleven vormen Evie's grootste inspiratiebron. Ook zij scherpt haar klauwen in afwachting van de familiereunie.

Kerstavond wordt ondanks Josie's verwoede pogingen een ramp. Samen met de cadeautjes komen er weggestopte, oude familiegeheimen, misverstanden en wraakgevoelens tevoorschijn. Toch zijn Josie en haar dochters niet zo ver meer verwijderd van vrede op aarde en alle mensen van goede wil als zij zelf dachten.

Areopagus, zeer goede staat, 303 blz.


Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Lois Battle
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Areopagus
Pagina's 303
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Feestdagen als thema Kerstmis
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Familieroman, Levenstijl Romans, Psychologische roman, Roman algemeen
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht