Aanbieding

Ben je ervaren? - William Sutcliffe

Auteur: William Sutcliffe
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Pocket
Pagina's: 235

Liz reist met Dave naar India omdat ze behoefte heeft aan gezelschap tijdens haar spirituele zoektocht naar het diepste wezen van haar ziel. Dave reist met Liz naar India omdat hij met haar naar bed wil. Al snel realiseert Dave zich dat hij een vreselijke fout gemaakt heeft. Hij kan de hitte niet verdragen, hij vindt het Indiase eten smerig, hij wordt somber van de armoede, hij heeft een hekel aan de toeristen - en hij haat Liz. En Liz?

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 1,95

Aanbieding € 1,00

Boekentip
Omschrijving
Details
Ze is hopeloos verliefd op India, op de bedelaars, op alle nieuwe mensen in haar leven: Jeremy (die zich Indiër tussen de Indiërs voelt), Jonah ( die al tien jaar geen schoenen draagt omdat 'het onmenselijk is het contact met de aarde te verliezen') en vooral Fee en Caz (die drie maanden lepralijders verzorgden in Udaipur).

Feitelijk hoort het bij je (Engelse) opvoeding: voor je aan de universiteit begint een periode naar het buitenland, liefst ver weg, naar India bijvoorbeeld. Dit is dan ook wat Dave doet, als hij door een aantrekkelijk meisje wordt meegevraagd als reisgenoot. De verstandhouding bekoelt echter aanmerkelijk in het hete India. Dave is nuchter, op het sarcastische af, en weet eigenlijk niet wat te doen als rugzaktoerist met 'Het Boek' (The Lonely Planet Guide) op zak. Liz gaat steeds meer zien in de meditatieve kant van India (en in haar yogaleraar). Hun wegen scheiden zich. Ondanks alles haalt Dave zijn volledige drie maanden en ziet - teruggekomen in Londen - zelfs met enig plezier terug op zijn Indiase periode. Uitstekend vertaalde roman van een jonge Engelse schrijver, die enigszins doet denken aan Ronald Giphart. Geen romantisch reisverhaal, maar een eerlijk boek over reizen, waarin ook onzekerheden rond reisdoelen en de vele ongemakken met een scherp inzicht en soms bijtende humor worden beschreven. Voor rugzaktoeristen naar Azie verplichte literatuur.

Ooievaar, goede staat, 235 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur William Sutcliffe
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 235
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen, Young Adults
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
RELIGIE & ESOTERIE Spiritualiteit
Hoofdlocatie in boek: India
Uitvoering Pocket
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Feelgood & vakantielectuur, Reisroman, Roman algemeen, Romantische roman, Vriendschap romans
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht