Betrapt! - Marian Keyes

Auteur: Marian Keyes
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 473
Het leven van drie jonge vrouwen wordt met elkaar verweven: Jojo is een literair agente, Lily en Gemma zijn beiden schrijfster onder invloed van hun omstandigheden - en dan houden ze ook nog eens van dezelfde man, de onpraktische en romantische Anton.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,50
Boekentip
Omschrijving
Details

Zo kent elk verhaal drie kanten: om en om komen de drie vrouwen aan het woord. Jojo in de derde persoon, de andere twee in de eerste persoon. De drie jonge vrouwen zijn ieder bezig met hun eigen strijd om een bestaan in een hectische wereld waarin niets zeker lijkt. Ze draaien rond als in een mallemolen en gaan door diepe dalen: relatieproblemen, geldgebrek, te weinig tijd en rust. Wat deze ingewikkelde geschiedenis (want je moet af en toe wel puzzelen om alle implicaties te begrijpen!) leesbaar maakt, is de humor waarmee de schrijfster de drie dames naar de af en toe bizarre realiteit laat kijken. Jammer van de slecht vertaalde titel. Hectische en af en toe hilarische geschiedenis van een schrijfster met zeven internationale bestsellers op haar naam over drie jonge vrouwen en de toppen en dalen van schrijversroem. Doorspekt met eigentijds e-mailverkeer en met humor als ondertoon.

C.M. Quist

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Marian Keyes
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Areopagus
Pagina's 473
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Young Adults
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Feelgood & vakantielectuur, Humoristische romans, Levenstijl Romans, Romantische roman, Vriendschap romans
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht