Bloeddorst - Mark van Dijk

Auteur: Mark van Dijk
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 223
Verschijningsjaar: 2012
Een geheim genootschap opereert al jaren in het diepste geheim in Nederland. Op geraffineerde wijze weet één van de leden de tienjarige Jack Klinkhamer te ontvoeren voor een lugubere feestavond. Jack wordt verstopt in een bunker die diep in de Katwijkse Zuidduinen verscholen ligt.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Een geheim genootschap opereert al jaren in het diepste geheim in Nederland. Op geraffineerde wijze weet één van de leden de tienjarige Jack Klinkhamer te ontvoeren voor een lugubere feestavond. Jack wordt verstopt in een bunker die diep in de Katwijkse Zuidduinen verscholen ligt. Alleen zijn ontvoerder is op de hoogte van deze locatie. Wanneer Jack later die avond niet op het feest gepresenteerd wordt, weet de leiding van het genootschap dat er iets gruwelijk mis is gegaan. Om hun geheim te bewaren moeten ze Jack eerder vinden dan de politie en alle sporen wissen.
De oudere en vermoeide rechercheur Jim Nieuwpoort, hoofd van de tactische recherche, leidt het politieonderzoek naar het verdwenen jongetje. Samen met zijn team zet hij alles op alles om hem te vinden, om uiteindelijk in een situatie terecht te komen waarin hij keuzes moet maken. De belangrijkste keuzes van zijn leven.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Mark van Dijk
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 223
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen, Young Adults
LITERATUUR Thriller & detective, Horror & Griezel
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Detective & mysterie , Politiethriller
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Verschijningsjaar 2012
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht