Wij zijn Boekenpartner van Schrijverspunt

Eén van de obstakels voor beginnende en minder bekende schrijvers is het beperkte aantal verkooppunten. Vaak is verkoop slechts mogelijk via een eigen site of de site van de uitgever. Schrijverspunt zorgt dat jouw boek op meer verkooppunten te koop is!

Het is lastig voor (nog) minder bekende auteurs om een boek te verkopen maar de Boekenpartners van Schrijverspunt helpen graag een handje!

Bij de Boekenpartners van Schrijverspunt kunnen schrijvers hun boeken te koop aanbieden. De Boekenpartners van Schrijverspunt zijn echte boekenwinkels op het internet. Bezoekers kunnen dan ook gewoon online bestellen. Met meer dan 60.000 pageviews per maand zijn ze in staat om meer belangstellenden voor je boek te bereiken. Daarnaast is je boek daardoor beter vindbaar binnen de zoekmachine's op het internet.
Voor lezers van andere boeken dan het standaard boekenwinkelaanbod is dit de kans om kennis te maken met het werk van debuterende en minder bekende schrijvers. En voor schrijvers is het de kans om eigen werk via extra verkooppunten te koop aan te bieden.

Na aanmelding is je boek voor een jaar (365 dagen) te koop bij de volgende Boekenpartners van Schrijverspunt:

Voorbeelden van de presentatie van een boek zijn te vinden in de collectie van deze boekwinkel.

Belangstelling?

.

om gebruik te maken van deze mogelijkheid.