De al te grote fantasie van Olivia Joules - Helen Fielding

Auteur: Helen Fielding
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 326

Ze is de vrouwelijke variant van James Bond: Olivia Joules, een journaliste met lef en fantasie, die zich ontpopt als een briljante meesterspion.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Tijdens de presentatie van een nieuwe gezichtscrème waarover ze een artikel schrijft, ontmoet Olivia de maker van deze zalf, de machtige Pierre Ferramo. Hij is een man met mysterieuze ogen, een goede smaak, exotische buitenhuizen en een dubieus Frans accent. Ferramo probeert Olivia te verleiden, maar ze wordt achterdochtig. Zou Ferramo een terrorist zijn, uit op vernietiging van de westerse wereld, die zich verhult achter een gordijn van glitter en glamour? Of is deze gedachte het gevolg van haar rijke verbeeldingskracht?
De al te grote fantasie van Olivia Joules is het hilarische, meeslepende verhaal van Olivia's gevecht tegen terrorisme. Gewapend met een hoedenspeld, haar vlijmscherpe geest en een speciale bh met afluisterapparatuur volgt zij haar intuïtie, van de hitte in Miami tot de palmbomen van Los Angeles, van de glinsterende wateren van de Caribische Zee tot de woestijnen in het Midden-Oosten. Een nieuw, geweldig personage van de auteur van Bridget Jones!
Helen Fielding woont en werkt in Londen en Los Angeles. Haar romans Het dagboek van Bridget Jones en Bridget Jones. Het nieuwe dagboek zijn internationale bestsellers. Ze werden geprezen door de gehele Nederlandse pers: van Flair tot Volkskrant, van Margriet tot Opzij.

Prometheus, goede staat, 326 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Helen Fielding
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Prometheus
Pagina's 326
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Young Adults
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Thrillers algemeen
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Feelgood & vakantielectuur, Humoristische romans, Spannende roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht