De Cock en de dode tempeliers - A.C. Baantjer

Auteur: A.C. Baantjer
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 139

Een veertigjarige vrouw meldt aan het bureau Warmoesstraat de vermissing van haar man, een keurige bankier op wie zij niet meer zo gesteld is, maar nu hij zich niet zoals altijd punctueel op tijd thuis meldde, is zij wel ongerust.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Niet veel later wordt de vondst van een lijk met een dolk in de rug gemeld in het souterrain van een te koop staand pand aan de Herengracht. De geschrokken eigenares herkent de dode als een relatie van haar vader. Beiden waren lid van de geheimzinnige Broederschap van het Kruis. Het moordwapen is een vreemd model ponjaard dat als een kruis uit de rug van de vermoorde steekt.

De Cock (met ceeooceekaa) en zijn collega Vledder, die bij deze zaak worden betrokken, ontdekken dat wie tegen de beginselen van de Broederschap van het Kruis zondigt, door een bloedraad wordt veroordeeld en dat er dan sprake is van een bloedwraak. Er blijkt in onze maatschappij een groepering te bestaan die er eigen wetten en straffen op na houdt. Het is aan De Cock te ontdekken wie er lid zijn, wat de beginselen van de Broederschap van het Kruis zijn en wie daartegen heeft gezondigd. Al zou het zijn laatste zaak zijn, maar déze wil De Cock met alle inzet oplossen, dit soort genootschappen vormt een gevaar voor het land. Elk lid van de Broederschap van het Kruis beschikt over een dodelijke ponjaard!

Fontein, goede staat, 139 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur A.C. Baantjer
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Fontein
Pagina's 139
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
LITERATUUR Thriller & detective
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Detective & mysterie
Hoofdlocatie in boek: Nederland
In de media Boek op TV
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht