De hoop voorbij - Carla Beukers

Auteur: Carla Beukers
Staat van het boek: Nieuw boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 360
ISBN: 9789082327977
Verschijningsjaar: 2017
‘De hoop voorbij’ is een boek met ervaringsverhalen over ongewenste kinderloosheid. Op openhartige en aangrijpende wijze vertellen 27 mensen/stellen hun eigen verhaal.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,95
Boekentip
Omschrijving
Details
‘De hoop voorbij’ is een boek met ervaringsverhalen over ongewenste kinderloosheid. Op openhartige en aangrijpende wijze vertellen 27 mensen/stellen hun eigen verhaal.
Over hun diepgewortelde kinderwens, hun pogingen om deze wens uit te laten komen en over het moment dat ze hoorden, of moesten beslissen, dat er nooit een kindje zou komen. Maar ook over de periode daarna, als ze de hoop voorbij zijn. Want hoe ga je om met deze pijn, dit verdriet? Hoe verwerk je zo’n groot gemis van iemand die er eigenlijk nooit is geweest? Hoe ga je om met kinderen in je omgeving?

Als je grootste droom nooit uit zal komen, moet je op zoek naar een nieuwe droom, nieuwe zingeving. Sommige van de schrijvers hebben deze zingeving al gevonden, anderen zijn nog zoekende. Ieder mens is tenslotte uniek, iedere situatie is uniek.

‘De hoop voorbij’ biedt steun en herkenning aan mensen met een onvervulde kinderwens. En tevens biedt het inzicht voor hen die dat niet zijn.

Want hoe is het nou écht om ongewenst kinderloos te zijn?
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Carla Beukers
Staat van het boek Nieuw boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Tekst & Inzicht
ISBN 9789082327977
Pagina's 360
KENNIS & INFORMATIE Baby & Zwangerschap, Maatschappij, Medisch & gezondheid, Psychologie & Filosofie, Relatie & Liefde, Vrouwen
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Maatschappelijke thema's Eenzaamheid, Man/Vrouw, Overlijden & Rouw, Vrouwen & Emancipatie
Uitvoering Paperback
Verschijningsjaar 2017
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht