De koning van Luxor - Philipp Vandenberg

Auteur: Philipp Vandenberg
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 541
Howard Carter is een schuchtere jongeman die in het Engelse graafschap Norfolk opgroeit en op zijn dertiende tot over zijn oren verliefd wordt op een dertien jaar oudere onderwijzeres. Zij is de reden dat hij niet veel later naar Egypte vertrekt, om voor haar de schat van de eeuw te zoeken. Bespot en uitgelachen speurt Carter dertig jaar lang elke vierkante centimeter van het dal van het Egyptische Luxor af en komt daarbij vaak de waanzin nabij. Maar dan wijst op een dag een geheimzinnige kat hem de juiste weg...

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Van de ene dag op de andere verandert de zonderlinge archeoloog in een gevierde ontdekker - sterker: Howard Carter wordt door de high society ineens op handen gedragen. Politici en filmsterren, de rijken en schoonheden van de wereld stellen zich in de schaduw van zijn roem. En de Egyptomanie wordt een wereldwijde trend.

In De koning van Luxor behandelt Philpp Vandenberg het grootste archeologische avontuur van de vorige eeuw en voert hij de lezer van Engeland naar Egypte en New York, waar Howard Carter de vrouw terugvindt naar wie hij zijn leven lang gezocht heeft... De koning van Luxor is de archeologische thriller waarmee Philipp Vandenberg wereldwijd doorbrak.

Karakter, zeer goede staat, 541 pag

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Philipp Vandenberg
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Karakter
Pagina's 541
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
LITERATUUR Thriller & detective
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Historische thriller
Hoofdlocatie in boek: Egypte
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht