De koningszoon - Bram Baptist

Auteur: Bram Baptist
Staat van het boek: Nieuw boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 300
ISBN: 9789462662742
Verschijningsjaar: 2017
Tom is een boerenjongen van 16 jaar. Als een naburig dorp in vlammen opgaat, besluit hij de boerderij te verlaten om zich aan te sluiten bij koning Godfried. Maar de koning is verdwenen. De verschrikkelijke keizer Safir heeft het koninkrijk veroverd en tiranniseert het land en de bevolking.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 18,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Tom is een boerenjongen van 16 jaar. Als een naburig dorp in vlammen opgaat, besluit hij de boerderij te verlaten om zich aan te sluiten bij koning Godfried. Maar de koning is verdwenen. De verschrikkelijke keizer Safir heeft het koninkrijk veroverd en tiranniseert het land en de bevolking. Tom wordt gevangen gezet, maar ontsnapt omdat hij hulp krijgt van de meest onwaarschijnlijke partner, prinses Carmen, de dochter van Safir. Samen ontdekken ze dat ver buiten het Koninkrijk een machtig wapen is verstopt, het gouden schaakstuk. Wie het complete schaakspel in zijn bezit heeft, is onsterfelijk. Safir heeft alle stukken, behalve de gouden koning. Wie vindt als eerste het ontbrekende schaakstuk? Het wordt een race tegen de klok.

Bram Baptist (1982) is historicus en woont met zijn gezin in het landelijke Meeden (Groningen). Hij werkt in het voortgezet onderwijs als docent geschiedenis en geeft schaaklessen aan kinderen. In zijn debuutroman combineert hij alles wat hem bezighoudt: de leefwereld van jongeren, geschiedenis, schaken en uiteraard schrijven.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Bram Baptist
Staat van het boek Nieuw boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Schrijverspunt
ISBN 9789462662742
Pagina's 300
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Young Adults, Kinderen >12
LITERATUUR Roman, Fantasy
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Verschijningsjaar 2017
ROMANS-soorten Historische romans, Mystieke roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht