De kunst van het veldspel - Chad Harbach

Auteur: Chad Harbach
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 526
Westish College, een kleine universiteit aan de oever van Lake Michigan. De jonge, getalenteerde honkballer Henry Skrimshander is voorbestemd om een ster te worden. Maar wanneer tijdens een wedstrijd een routineworp van zijn hand verkeerd uitvalt, nemen vijf levens een andere wending.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Henry s groeiende gebrek aan zelfvertrouwen lijkt zijn veelbelovende toekomst te ruïneren. Het hoofd van de universiteit, de eeuwige vrijgezel Guert Affenlight, wordt onverwacht verliefd. Owen Dunne, Henry s homoseksuele kamergenoot, raakt verwikkeld in een gevaarlijke affaire. Mike Schwartz, de aanvoerder van het honkbalteam en Henry s beste vriend, beseft dat zijn carrière in gevaar komt als hij Henry blijft steunen. En Pella Affenlight, Guerts dochter, keert na een mislukt huwelijk terug naar Westish, vastberaden een nieuw leven te beginnen.
Tijdens het honkbalseizoen ontstaan nieuwe relaties tussen deze vijf onvergetelijke personages die elkaar uiteindelijk helpen hun weg te vinden. De kunst van het veldspel is een intelligente, warme roman over ambitie, familie, vriendschap en liefde en is de gedroomde entree van een groot schrijver.

De Bezige Bij, zeer goede staat, 526 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Chad Harbach
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Bezige Bij
Pagina's 526
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Fictie
Maatschappelijke thema's Homosexualiteit
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Familieroman, Levenstijl Romans, Romantische roman, Vriendschap romans
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht