De Nanny - Melissa Nathan

Auteur: Melissa Nathan
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 399
Jo Green wil een flitsend leven, weg van huis, weg van haar saaie verloofde Shaun. Ze gaat als kindermeisje bij een deftige familie in Londen werken. Maar haar enthousiasme slaat al gauw om in totale verbijstering. Jo kan haar nieuwe leven bij de Fitzgeralds nauwelijks omschrijven - het is één grote cultuurshock.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details


De heer en mevrouw Fitzgerald zijn het meest tegenstrijdige stel sinds Tom en Jerry, en hun kinderen - de superondeugende Cassandra, de bloeddorstige Zak en de verlegen kleine Tallulah - gedragen zich raadselachtig. Jo verlangt stiekem terug naar huis. Door schade en schande krijgt ze tenslotte toch de smaak te pakken van de moderne levensstijl in de grote stad. Tot Josh opduikt, een nieuwe huisgast. Hij is een ware lust voor het oog, maar heeft een humeur om op te schieten. En al helemaal wanneer Jo's verloofde Shaun onverwacht op bezoek komt...
Melissa Nathan is geboren en opgegroeid in Hertfordshire, Engeland. Ze werkte tien jaar als journaliste voordat ze romanschrijfster werd. Nu woont Melissa Nathan met haar echtgenoot en twee katten in Noord-Londen. De Nanny, haar derde roman, werd een daverend internationaal succes.

the House of Books, goed staat, 399 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Melissa Nathan
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: the House of Books
Pagina's 399
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Young Adults
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Feelgood & vakantielectuur, Levenstijl Romans, Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht