De weg naar marktleiderschap - Jan Baan

Auteur: Jan Baan
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover
Pagina's: 235
Jan Baan neemt in het Nederlandse bedrijfsleven een eigen plaats in. Zelden zal een Nederlandse ondernemer zo snel internationale furore hebben gemaakt: in 1995 was het jonge Veluwse softwarebedrijf Baan Company in haar marktsegment de nummer drie op de wereldwijde ranglijst.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,50
Boekentip
Omschrijving
Details
Zelden ook zal een ondernemer zo snel van zijn voetstuk zijn gevallen: enkele jaren later al stortte Baan Company als een kaartenhuis in elkaar.

Nu de storm van publiciteit rond Baan Company is geluwd en Jan Baan zijn nieuwe bedrijf Cordys in de markt heeft gezet, vond hij het tijd om de balans op te maken en zijn ervaringen op schrift te stellen. In dit boek vertelt Jan Baan over zijn ambitie om marktleiderschap te verwerven. Hij doet verslag van de enerverende momenten in de ontwikkeling van de onderneming en legt uit waarom en hoe het uiteindelijk misging. Hij beschrijft welke strategie het bedrijf ontwikkelde en geeft diverse persoonlijke analyses. Hij verhaalt verder hoe hij met Cordys zijn ondernemersactiviteiten voorzet en geeft zijn visie op de ontwikkeling van de informatietechnologie. Jan Baan gunt de lezer een blik in zijn diepste persoonlijke drijfveren en laat zien hoe het christelijk geloof zijn leven beïnvloedt.

Jan Baan biedt met zijn boek een boeiende beschrijving van een authentieke ondernemer en een uniek inzicht in een van de meest fascinerende ondernemingen die ons land de afgelopen decennia heeft gekend. Dit maakt het boek aantrekkelijk voor iedereen die interesse heeft in ondernemerschap en informatietechnologie. Door zijn analyserend karakter is het boek tevens geschikt voor het onderwijs.

Prentice hall, als nieuw, met ill., 235 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Jan Baan
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 235
KENNIS & INFORMATIE Biografie & Memoires, Economie, Management en ondernemen
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Uitvoering Hardcover
Conditie van het boek Zeer goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht