Dol op Emily - Amanda Brown

Auteur: Amanda Brown
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 319
Het verhaal speelt zich af rond Becca; haar leven bestaat uitsluitend uit werken. Zij adviseert bedrijven en vliegt regelmatig over de wereld. Haar tegenspeler is Edward; hij stamt uit een zeer rijke familie, woont in een hotel en houdt zich bezig met de leuke dingen van het leven.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Beiden zijn testamentair aangewezen om de zorg voor de vierjarige Emily te delen. Haar ouders zijn op weg naar een expeditie, omgekomen in een vliegtuigongeluk. Al snel hechten beide voogden zich aan het meisje en ook samen kunnen zij goed overweg. De verhaallijn is vlot en zakt weinig in, ook dankzij de komische Amerikaanse opvoedingsstrategieen. De auteur heeft eerder "Legally Blonde" geschreven, waarop de gelijknamige film is gebaseerd. Dit boek kan zeker ook als basis dienen voor een filmscenario. (Biblion recensie, Sophia van Poppel) The House of Books, goede staat, 319 blz.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Amanda Brown
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: the House of Books
Pagina's 319
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Young Adults
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Familieroman, Feelgood & vakantielectuur, Humoristische romans, Levenstijl Romans, Ouder-kind roman, Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht