Een nieuw leven - A. Dingwall, C. Stewart, A. Hawes

Auteur: A. Dingwall, C. Stewart, A. Hawes
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Een nieuw leven, wonen in Frankrijk, Italië en Spanje; drie boeken in één omnibus:

Frankrijk: Tijm, truffels en tuinen, Alex Dingwall-Main. Tijm, truffels en tuinen beschrijft het leven in Zuid-Frankrijk vanuit de ogen van een tuinarchitect.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,50
Boekentip
Omschrijving
Details

Alex Dingwall-Main besluit de New Yorkse dakterrassen en de Londense stadstuinen in te ruilen voor een stukje wildernis in de Provence, om daar met zijn vrouw en zoontje een nieuw leven te beginnen. Van een woest terrein maakt hij voor zichzelf en zijn gezin een prachtige tuin. Maar hij bezoekt en bewerkt ook andere tuinen in de Luberon, en komt zo in contact met de plaatselijke bevolking en andere étrangers. Op die typisch Engelse manier, met veel droge humor, vertelt hij over zijn ontmoetingen en belevenissen waarbij de prachtige natuur en het unieke klimaat een rode draad vormen.
Alex Dingwell-Mail is tuinarchitect. Hij heeft o.a. gewerkt voor de BBC, de Sunday Times en House & Garden magazine. Momenteel leeft en werkt hij in de Provence.

Italië: Extra Vergine, Annie Hawes. Extra Vergine is een hilarisch verhaal over de belevenissen van Annie Hawes in Ligurië, in de heuvels boven de Italiaanse Rivièra. Annie Hawes leidde een avontuurlijk en kleurrijk leven, is freelance filmeditor en woont al 18 jaar in Ligurië.

Spanje: Optimist in Andalusië, Chris Stewart. In Een optimist in Andalusië vertelt Chris Stewart, ex-drummer van Genesis, over zijn ervaringen in het warme zuiden van Spanje. Met veel humor maakt hij ons deelgenoot van zijn ontmoetingen aldaar.

goede staat, resp 278, 328 en 272 blz.

 

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur A. Dingwall, C. Stewart, A. Hawes
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
KENNIS & INFORMATIE Interieur, Architectuur & Lifestyle
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Autobiografisch, Levenstijl Romans
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht