Geheim verlangen & Opnieuw beginnen - Elizabeth Berg

Auteur: Elizabeth Berg
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 556
Ellen en Griffin wonen comfortabel in een voorstad van Chicago. Griffin voelt zich gelukkig en adoreert zijn achtjarige dochtertje Zoe. Maar dan wordt hij op een ochtend wakker en krijgt te horen dat zijn vrouw een verhouding heeft.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Geheim verlangen:

Ellens verzoek om een scheiding verandert het leven van Griffin ingrijpend. Plotseling is hij niet meer Ellens echtgenoot maar wordt hij gedoogd, van een minnaar verandert hij in een man die behoefte heeft aan passie en gezelschap.

Hij komt voor de keuze te staan: verhuizen of vechten voor zijn huwelijk, zijn vrouw vergeven of haar afwijzen, negeren of de confrontatie aangaan met zijn partner die zijn schijnbaar perfecte leventje te gronde heeft gericht...

 

Opnieuw beginnen:

Na de dood van haar echtgenoot verhuist Betta Nolan naar een dorp om haar leven een nieuwe impuls te geven. Terwijl ze over haar toekomst nadenkt, neemt ze zich voor de simpele dagelijkse dingen met plezier te doen.

Ze wordt daarbij geholpen door de tienjarige buurjongen, drie uitbundige vriendinnen uit haar studententijd, een twintigjarige jongen die worstelt om zijn plaats in de wereld te vinden, en een knappe man die klaar is voor de liefde.

In 'Opnieuw beginnen' onderneemt een energieke vrouw een onvergetelijke reis van avontuur, zelfontdekking en vernieuwing. Ze erkent dat er troost gevonden kan worden in gewone dingen als een warm bad, lekker eten, en de schoonheid van natuur, muziek en vriendschap. Zal ze opnieuw de liefde vinden?

Omnibus

the House of Books, goede staat, 556 blz.

 

 

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Elizabeth Berg
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: the House of Books
Pagina's 556
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Roman algemeen, Romantische roman, Streekroman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht