Geluk bij een Ongeluk - Wendy Brokers

Auteur: Wendy Brokers
Staat van het boek: Nieuw boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 300
ISBN10: 9789492507044
Verschijningsjaar: 2017
In Geluk bij een Ongeluk weigert Suus Versluis de gevolgen van een tragisch ongeluk te accepteren. Haar onderlichaam werkt misschien niet meer, haar afweermechanisme des te beter.
Jacco Reehorst lijkt de zoveelste hulpverlener die haar wel even zal helpen. En als er iets is wat Suus niet wil, is het geholpen worden. Jacco blijkt zich echter niet zo maar uit het veld te laten slaan door Suus’ gedrag en sarcastische opmerkingen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 17,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Integendeel. Zijn gevoelens voor Suus liggen dieper dan zij kan weten. En hij doet er alles aan om haar te bewijzen dat haar handicap voor hem geen beperking is. Suus is nooit bang geweest voor intimiteit, maar nu heeft ze gelijktijdig te dealen met een sexy man en een onderlichaam dat niet werkt. De ontdekkingsreis waarop Jacco haar meeneemt, leert Suus dat ze in staat is meer te voelen dan ze ooit voor mogelijk hield. Geluk bij een ongeluk is een sexy liefdesverhaal. Het is een verhaal over een aan een rolstoel gebonden cynicus tegenover een eeuwige optimist, een verhaal over accepteren tegenover veroordelen en vooroordelen. Een verhaal over vriendschap en vergeving. Maar bovenal is Geluk bij een Ongeluk een absoluut niet zoetsappig verhaal over liefde. Over Geluk bij een Ongeluk ‘Een mooi boek dat laat zien dat je altijd moet blijven kijken naar de mogelijkheden. It’s all about Mentelity’ Bibian Mentel Paralympisch kampioen en meervoudig wereldkampioen snowboarden en oprichtster van de Mentelity Foundation ‘Anders kan ook heel lekker zijn, dat bewijst dit verhaal. Intens, af en toe hartverscheurend en zeker een must read’ Tamara Haagmans Auteur van ‘Lot uit de Loterij’ ‘“Geluk bij een ongeluk” is ontroerend, meeslepend en sexy tegelijk’ Chinouk Thijssen Auteur van ‘Blindelings’ en ‘Hij is van mij’ ‘Het boek sleept je mee in het verhaal van Suus en Jacco’ 4 STERREN Juul’s Boekwinkeltje
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Wendy Brokers
Staat van het boek Nieuw boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Meesterlijke Teksten & Uitgaven
ISBN10 9789492507044
Pagina's 300
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Verschijningsjaar 2017
ROMANS-soorten Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht