Het Inprentum - W.E. Strijker

Auteur: W.E. Strijker
Staat van het boek: Nieuw boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 342
Verschijningsjaar: 2015
Leon Witters is ondernemer, getrouwd met Annika en vader van Joan en Robby. Sinds vier jaar werkt Leon samen met zijn goede vriend Vladimir Djostov in het grootste geheim aan een baanbrekend wetenschappelijk experiment.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,50
Boekentip
Omschrijving
Details

Na 3,5 jaar onderzoek in hun geheime bunker in The University of Texas in Dallas zijn ze in staat om menselijke lichaamscellen – en daarmee mensen – binnen 22 minuten onsterfelijk te maken. Na een gewelddadige inbraak bij Leon thuis, wordt het hem en Vladimir duidelijk. Ze krijgen te maken met twee wereldwijd opererende criminele organisaties. ‘Onsterfelijkheid’ vormt aan de ene kant de grootste bedreiging voor de farmaceutische en medische miljardenindustrie, maar is aan de andere kant miljarden waard! Er ontstaat een wereldwijde klopjacht en een race tegen de klok. Weten ze uit handen te blijven van de nietsontziende Kondor Group, de FBI en de gehaaide meedogenloze moordenaar ‘The Hawk’? Zijn ze op tijd op de Anacapa Islands? En waarom gedraagt Leon’s beste vriend zich de laatste tijd plotseling zo vreemd?

Ewout Strijker

is schrijver en ondernemer. Hij heeft meerdere publicaties, artikelen en boeken op zijn naam staan. Eind 2012 ontstond de wens om een spannende thriller te schrijven. Uitgebreid onderzoek leverde een schat aan informatie op die het verhaal levensecht zou maken. Op 23 november 2013 werd de eerste zin op papier gezet van wat de thriller ‘Het Inprentum’ zou worden. De vele reizen die de auteur heeft gemaakt, leiden ertoe dat beschrijvingen van de plaatsen, waar de hoofdpersonen in het verhaal terecht komen, realistisch worden beschreven.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur W.E. Strijker
Staat van het boek Nieuw boek
Uitgever: Schrijverspunt
Pagina's 342
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Mannen
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Esoterische thriller, Literaire Thriller, Thrillers algemeen
Hoofdlocatie in boek: Nederland
Uitvoering Paperback
Verschijningsjaar 2015
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht