Het zaad van de duivel - Gene Thompson

Auteur: Gene Thompson
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 301
Het sfeervolle oude huis dat het jonge artsenechtpaar Emily en David had betrokken, leek perfect. Er was echter één probleem: een `poltergeist' maakte het huis onveilig met rare geluiden en griezelige stemmen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Op aanraden van Marianne, een vriendin, schakelt Emily een paranormaal begaafd kind in, Lupe, dat in staat zou zijn de doem die op het huis rust, op te heffen. Maar na een eerste bezoek nemen de vreemde gebeurtenissen eerder toe dan af. De zwangere Emily krijgt obscene telefoontjes en in een verschijning kondigt Lupe haar de dood aan van Davids minnares.

Als korte tijd daarna op een even onbegrijpelijke als afschuwelijke manier deze vrouw in haar volkomen afgesloten appartement de dood vindt, wijst het onderzoek in de richting van Emily. Ze wordt beschuldigd van bovennatuurlijke moord! Wat nu op gang komt is een heksenproces anno 1978, een waar volksgericht tegen een jonge vrouw van deze tijd.

Emily vecht vertwijfeld voor haar leven als ze wordt beschuldigd van moord door hekserij. Zijn er werkelijk bovennatuurlijke krachten in het spel? Is Emily een heks? Of is er een kwaadaardige, maar zeer natuurlijke macht werkzaam? Wat is er gebeurd met Lupe, het paranormaal begaafde kind? Is het werkelijk overleden? Of leeft het nog steeds... maar dan op een andere manier?

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Gene Thompson
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Elsevier
Pagina's 301
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen, Young Adults
LITERATUUR Thriller & detective, Horror & Griezel
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Esoterische thriller, Thrillers algemeen
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht