Ik stond laatst voor een poppenkraam - Lucie Mosterd

Auteur: Lucie Mosterd
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 222

Als Maria op twaalfjarige leeftijd voor het eerst op de fiets naar de middelbare school vertrekt, zwaait haar moeder Lucie haar weemoedig uit. Haar kleine meisje wordt groot. Tegelijkertijd is ze blij voor Maria, die vol verwachting een nieuwe fase in haar leven begint. Wat Lucie niet weet, is dat Maria die dag al Manou zal ontmoeten, de loverboy die haar leven in een hel zal veranderen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Al snel verandert Maria in een onhandelbare puber. Lucie dringt niet meer tot haar dochter door en komt er maar niet achter wat er met haar aan de hand is. De waarheid gaat dan ook ieder voorstellingsvermogen te boven. Manou heeft Maria veranderd in een willoze pop die alles doet wat hij zegt. Als Maria's betrouwbare knuffelbeer dringt hij binnen in Lucies gezin om vandaaruit de hechte band tussen moeder en dochter te doorbreken. Pas dan zal hij Maria helemaal in zijn macht hebben.

Lang beseft Lucie niet dat ze leeft in een toneelstuk dat Manou regisseert. Wanneer ze stukje bij beetje ontdekt wat er gaande is met haar dochter, dringt langzaam tot haar door wat haar rol moet zijn. Ze zal met Manou moeten strijden om het vertrouwen van haar dochter, voor het te laat is.

Lucie Mosterd is de moeder van Maria Mosterd, de schrijfster van het aangrijpende 'Echte mannen eten geen kaas', waarvan inmiddels 160.000 exemplaren werden verkocht. Eén ding is zeker: haar schrijftalent heeft Maria niet van een vreemde. 'Ik stond laatst voor een poppenkraam' is het bloedstollende verslag van de strijd van een moeder om het leven van haar dochter.

Van Gennep, goede staat, 222 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Lucie Mosterd
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: van Gennep
Pagina's 222
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Young Adults
Fictie - Non-fictie Fictie
Maatschappelijke thema's Criminaliteit, Mishandeling, Vrouwen & Emancipatie
Hoofdlocatie in boek: Nederland
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Autobiografisch, Familieroman, Levenstijl Romans, Ouder-kind roman, Politiek & Sociale romans, Psychologische roman, Spannende roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht