Ik voel dat heel fijn aan / Als dat maar goed gaat - Marten Toonder

Auteur: Marten Toonder
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Pocket
Pagina's: 339
Laatst hoorde ik een toeter en voelde een schok van achteren - een dame probeerde mij blijkbaar te passeren. Ik dacht, dat het raampje open was, maar het was dicht, zoals ik merkte, toen ik mijn hoofd er door stak.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Bij de stoot ontstond een extra-opening in het hoofd, terwijl ik een passerende zijweg inschoot, en een tand is nog zoek. Ik mocht dan ook geruime tijd het bed van de dokter niet verlaten, en daarin is dit boek me uit het hart gegrepen. Zelden heb ik gevoeliger gelezen, hoe delicaat het is om goed te doen terwijl men verkeerd begrepen wordt. Verheffend en tegelijk ontroerend is het om de held te volgen, als hij fijntjes over de lange tenen van slachtoffers weet te schrijden. Voor iedereen, die zich hiervoor wil inzetten is dit een onmisbaar werk!

‘Wanneer men als heer midden in het bruisende leven staat, ziet men zoveel onlust en misstanden passeren, dat men langzamerhand het hart vast houdt. ‘Als dat maar goed gaat,’ heb ik dikwijls gedacht, terwijl mijn levenskijk gaandeweg een neerslachtige vorm aannam. Maar het voorliggende epos heeft mij een verlossende steek onder water gegeven. Ach, als mijn goede vader tot die dag had geleefd, zou hij precies 20 jaren dood zijn geweest. Nu bereikte ik mijn hoogtepunt alléén - en als iemand mijn plaats wil innemen zal hij dat moeten doen over mijn lijk. Daarom hoop ik van harte, dat velen mijn voorbeeld zullen volgen door de aanschaf van dit verlossend meesterwerk.

De Bezige Bij, goede staat, met ill., 339 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Marten Toonder
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Bezige Bij
Pagina's 339
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Stripboeken
Uitvoering Pocket
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht