Jetset - Marion Pauw

Auteur: Marion Pauw
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 276
Marion Pauw debuteerde in 2005 met Villa Serena. Haar definitieve doorbraak bij het grote publiek en de serieuze pers bereikte zemet Daglicht (2008), waarmee ze de Gouden Strop won. Inmiddels zijn er meer dan 100.000 exemplaren van verkocht en wordt het door Eyeworks verfilmd. Daarna schreef zij het succesvolle Zondaarskind, dat wordt verfilmd door NL Film.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Een moderne Agatha Christie van de winnares van De Gouden Strop 2009. Om zijn honderdstemiljoen te vieren nodigt de succesvolle zakenman Alexander Zilver zijn beste vrienden, zijn dochter en zijn nieuwe vriendin uit om een week lang met hem op een luxueus jacht door het Caribisch gebied te varen. Op de tweede dag wordt Alexander echter dood aangetroffen in zijn hut.

Kapitein Schmidt en hoofdstewardess Lou vertrouwen het niet en gaan op onderzoek uit. Ze komen tot de ontdekking dat iedere gast wel eenmotief heeft: de ex-zakenpartner die nog een appeltje met Alexander te schillen had, de vrouw van zijn zakelijk adviseur,met wie Alexander op het jacht een affaire had, de broer die op zijn fortuin uit is. De situatie op het jacht wordt steeds nijpender, al helemaal als het lijk van Alexander Zilver spoorloos verdwijnt.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Marion Pauw
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Anthos
Pagina's 276
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Young Adults
LITERATUUR Thriller & detective
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Literaire Thriller, Vrouwen thriller
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht