Aanbieding

Jungle - Shirley Conran

Auteur: Shirley Conran
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 558
Jungle is een roman over vijf vrouwen wiens echtgenoten strijden om de leiding van een grote onderneming. Ze zijn alleen zeer rijk, elegant en verwend, maar al gauw keert het lot zich tegen hen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 3,50

Aanbieding € 2,95

Boekentip
Omschrijving
Details
Door een reeks bloederige gebeurtenissen beseffen zij dat zij van hun kracht, dapperheid en intuïtie afhankelijk zijn om te overleven in een primitieve, meedogenloze wereld. Zij gaan een strijd aan met zichzelf en de gevaren om hen heen.

Silvana, de vrouw van de president-directeur, wordt geconfronteerd met keiharde emoties en de noodzaak om te doden. Suzy, aantrekkelijk, sexy en uitdagend. Nu moet zij haar handen uit de mouwen steken en leren vechten om te overleven. Patty, een Californische blondine die een familietragedie probeert te vergeten, komt oog in oog te staan met haar grootste angsten. Zal zij die de baas kunnen?

Carey, de enige met een carrière, ontdekt een sterke karaktereigenschap van zichzelf maar ook een onverwachte zwakheid. Annie, een sympathieke moeder, ontevreden over haar lichamelijke en emotionele tekortkomingen, maakt een gevaarlijke nachtmerrie door waarbij zij zelfs te maken krijgt met kannibalisme...

Vijf vrouwen op een tropisch eiland die gedwongen zijn maandenlang met elkaar op te trekken, worden bedreigd op het land en in het water en - misschien wel het gevaarlijkste van alles - blootgesteld aan hun eigen gewelddadige passies.

Luitingh, goede staat, 558 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Shirley Conran
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Luitingh
Pagina's 558
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Levenstijl Romans, Spannende roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht