Lean vergaderen - Ruud Vos

Auteur: Ruud Vos
Staat van het boek: Nieuw boek
Uitvoering: Paperback
ISBN: 978-94-6190-904
Verschijningsjaar: 2014
Dit boek bevat geen toverformule voor beter vergaderen, maar is een handleiding om mee aan de slag te gaan. U moet dus zelf aan de slag om een vergadering effectiever en efficiënter te maken.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,90
Boekentip
Omschrijving
Details
Ons periodiek overlegritueel is bepaald niet favoriet bij vergaderend Nederland. En dat is tamelijk zacht uitgedrukt. De essentie van lean vergaderen zit ‘m in het verbeteren van de doeltreffendheid. Door het pullprincipe te introduceren in het vergaderproces ontstaat er flow in de beslissingen en discussies waar het werkelijk om gaat. Naast de theorie over lean vergaderen wordt er in dit boek tevens beschreven hoe lean stapsgewijs moet worden ingevoerd. Zijn de inzichten van de schrijver meer van dat wat vele vergadergoeroes al eens op papier hebben gezet of gaat het om iets nieuws? Dat wat dit boek uniek maakt is de benadering waarbij het niet gaat over de vraag HOE er efficiënt vergaderd dient te worden, maar gaat met name in op de vraag WAT een vergadering zou moeten opleveren. Vele vergaderboeken gaan over de wijze waarop een beslissing genomen moet worden, dit boek staat eerst stil bij de vraag waarover beslist moet worden. En zoals de titel al verraadt vormt de leanmethodiek daarbij de basis.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Ruud Vos
Staat van het boek Nieuw boek
Taal Nederlandstalige boeken
ISBN 978-94-6190-904
KENNIS & INFORMATIE Economie, Leidinggeven & organisatie, Management en ondernemen, Persoonlijke ontwikkeling, Psychologie & Filosofie
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Uitvoering Paperback
Verschijningsjaar 2014
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht