Loopbaanspel - Heidi Jansen

Auteur: Heidi Jansen
Staat van het boek: Nieuw boek
Uitvoering: Anders
ISBN: 9789462661516
Verschijningsjaar: 2016
Een enthousiasmerend kaartspel dat zowel individueel als in groepen gespeeld kan worden. Voor trainers, adviseurs, docenten en voor wie zelf aan de slag wil.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 25,00
Boekentip
Omschrijving
Details
De vragen op de kaartjes nodigen uit om na te denken over wat voor werk bij je past. · Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gehad? · Waar vragen ze jou vaak voor? · Hoe ziet jouw ideale werkomgeving eruit? Hoe werkt het? Door de vragen te beantwoorden en er met elkaar over te praten, word je je bewuster van welk werk passend zou kunnen zijn en wat jij daarvoor meebrengt. De antwoorden kun je samenvatten in een bondig overzicht en daarmee kun je gerichter op zoek en kun je je beter presenteren tijdens netwerk- of sollicitatiegesprekken. Wat zit er in? In het doosje tref je een gebruiksaanwijzing aan met diverse spelvormen. Het spel bevat ook groepsvragen die bedoeld zijn om met elkaar in gesprek te gaan. Via een link kun je antwoordvellen downloaden die je elke keer dat je het spel speelt, kunt gebruiken. De auteur Heidi Jansen (1963) is loopbaanadviseur en werkt als zelfstandige in Amersfoort. Ze is gefascineerd door de het thema ‘mens en werk’. Al ruim twintig jaar helpt ze mensen uit vele beroepsgroepen te zoeken naar werk dat bij hen past. Daar is creativiteit en gedrevenheid voor nodig. Ze is altijd op zoek naar vragen en werkvormen die helpen goede keuzes te maken. Startersspel Weet je dat er ook een Startersspel is? Daarmee kun je onderzoeken of en hoe je voor jezelf zou willen beginnen. Kijk voor meer informatie op www.uitgeverijbries.nl.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Heidi Jansen
Staat van het boek Nieuw boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Uitgeverij Bries
ISBN 9789462661516
KENNIS & INFORMATIE Leidinggeven & organisatie, Management en ondernemen, Persoonlijke ontwikkeling, Psychologie & Filosofie
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Uitvoering Anders
Verschijningsjaar 2016
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht