Mevrouw Gigengack - Nelleke Noordervliet

Auteur: Nelleke Noordervliet
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover
Pagina's: 125
'Dat mevrouw Gigengack meer eet dan nodig is komt omdat ze ooit operazangeres wilde worden en een stem moet in het vet liggen, had ze gehoord. Eerst maar dat vet, dan komt de rest vanzelf, meende ze. Daar wacht ze nog steeds op.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Een enkele keer stoot ze trillertjes uit als een kanarie, om te testen of het al zover is, soms zelfs laat ze een hele vibrerende stormwind in haar strot ontstaan. Tevreden is ze nog niet.'
Mevrouw Gigengack, een voluptueuze dame van middelbare leeftijd, laat het er niet bij zitten in het leven. Haar jaren en gewicht zitten haar beweeglijkheid geenszins in de weg; hoe kan het ook met een geest die haar steeds weer nieuwe raadselen voorschotelt, want Gigengack is een filosofe pur sang. Al knijpend in een tomaatje op de markt, komt zij op het concept 'still-life - leeft nog': de tomaat is morsdood als een geschilderd exemplaar, maar haar vingers beroeren een koele, oranjerode wang. In bad overvallen haar bespiegelingen over het evolutionaire voordeel van de elleboog, die maar naar één kant scharniert. Geen onderwerp is mevrouw Gigengack te min: de krant leest zij voorde overlijdensadvertenties en de berichten over vrouwtjesijsberen die een penis ontwikkelen en een Vietnamees die licht uitstraalt. Op zoek naar de Liefde, gedreven door haar hormonen en de Overgang, baant deze kordate dame zich een weg naar het hart van de lezer.
Gelijktijdig met de boekuitgave verschijnt bij uitgeverij Rubinstein de Luisterboek-versie van Mevrouw Gigengack. Uit het leven van een dame.
Hilarische avonturen en hemelbestormende bespiegelingen van een filosofe pur sang. Nelleke Noordervliets counterpart van de meneertjes: de onovertroffen Gigengack.

Augustus, goede staat, 125 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Nelleke Noordervliet
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 125
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Humoristische romans, Levenstijl Romans, Roman algemeen
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht