Nederlandse Antillen en Aruba - Kosmos reisgids

Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 127
De Nederlandse Antillen en Aruba danken hun faam als aantrekkelijke vakantiebestemming aan de vriendelijke bevolking, het fantastische klimaat, de blauwe Caribische zee, de fraaie stranden en de vele mogelijkheden om er een aangename tijd door te brengen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,50
Boekentip
Omschrijving
Details

Hoewel ze in Nederland vaak in één adem worden genoemd, is het leuke juist dat Aruba, Curaçao, Bonaire, Sint-Maarten, Saba en Sint-Eustatius behoorlijk van elkaar verschillen en ze elk zo hun eigen sfeer en aantrekkingskracht hebben. Aruba heeft prachtige witte stranden en een bruisend uitgaansleven, Curaçao heeft bijzondere koloniale architectuur en intieme blauwe baaien, Bonaire biedt rust, natuur en prachtige koraalriffen. Van de Bovenwindse eilanden bezit Sint-Maarten groene heuvels, witte stranden en belastingvrije winkels, Saba beschikt over een uniek landschap en pittoreske dorpjes, en Sint-Eustatius is trots op zijn overblijfselen uit een roemrucht handelsverleden.

Deze reisgids beschrijft alle zes de eilanden tot in details. Het boek begint met algemene achtergrondinformatie over dit bijzondere stukje Koninkrijk der Nederlanden, dan volgen de bezienswaardigheden van elk eiland afzonderlijk en het boek eindigt met alle praktische informatie die nodig kan zijn voorafgaand aan en tijdens een reis naar één of meer van de eilanden.

ISBN: 9021517760, goede staat, met ill., 127 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Kosmos
Pagina's 127
KENNIS & INFORMATIE Regionaal en steden, Reisgidsen
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Hoofdlocatie in boek: Amerika
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht