Public Relations de communicatie van organisaties - Mastenbroek

Auteur: Mastenbroek
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 454
Om vandaag de dag te overleven moeten organisaties verder gaan dan alleen investeren in 'tweerichtingsverkeer' en begrip van hun omgeving. Systematische aandacht voor public relations helpt organisaties de communicatie met hun omgeving serieus op te pakken.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 6,50
Boekentip
Omschrijving
Details

Het boek 'Public Relations - de communicatie van organisaties' biedt een houvast om public relations succesvol in te zetten en in evenwicht te komen met de omgeving.

Voor een duurzame, evenwichtige ontwikkeling moeten transparantie, geloofwaardigheid en duidelijkheid tot in alle vezels van een organisatie doordringen, en worden onderhouden. Maar de praktijk leert dat ondernemers en bestuurders vaak een schok nodig hebben om de communicatie met hun omgeving serieus op te pakken. Systematische aandacht voor public relations helpt om daarop te anticiperen.

Dit is de kernboodschap van de vijfde – geheel herziene en uitgebreide – editie van het standaardwerk 'Public relations'. In drie delen worden theorie en visies, praktijkcases en praktische handreikingen gepresenteerd. De samenstellers - Jan Mastenbroek, Margreet van Persie, Guido Rijnja en Bart de Vries – hebben een schaar aan ervaren professionals en docenten bereid gevonden om hun visie op en ervaringen met specifieke aspecten van het communicatievak in het boek te presenteren.

Het boek is bedoeld voor (communicatie)managers van organisaties en studenten die zich voorbereiden op de praktijk of zich verder bekwamen.

Kluwer, 5e druk, goede staat, 454 pag

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Mastenbroek
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Kluwer
Pagina's 454
KENNIS & INFORMATIE Economie, Internet, Leidinggeven & organisatie, Management en ondernemen, Politiek en Overheid
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht