Schaduwen in de tuin - Virginia Andrews

Auteur: Virginia Andrews
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Pocket
Pagina's: 257
In Schaduwen in de tuin ontmoeten we de jonge, onstuimige Malcolm Foxworth - de man met wie alles begon - en zijn nieuwe vrouw Olivia. Lang ernstig, stijfjes en verlangend naar liefde, denkt Olivia dat haar huwelijk met Malcolm een en al rozegeur en maneschijn zal zijn.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 1,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Schaduwen in de tuin is de verrassende inleidende roman op de fenomenaal populaire serie die met Bloemen op zolder, en die verder ging met Bloemen in de wind, Als er doornen zijn en Het zaad van gisteren.
Deze Dollanganger-serie is een succes van de eerste orde in de gehele wereld, en vooral ook in het Nederlandse taalgebied.
Maar al snel beginnen er schaduwen te vallen over Foxworth Hall en de duistere kant van Malcolm komt te voorschijn. Malcolms vader keert terug in het gezelschap van een kindbruidje en Malcolm raakt geobsedeerd door de mooie, uitbundige, jonge vrouw. Er worden kinderen geboren: drie jongens en een bijzonder, beeldschoon meisje. Een van deze kinderen zal de sleutel bewaren tot het schokkende geheim dat de Foxworths voor altijd zal infecteren - een geheim dat alleen bj de oudere generatie bekend is, een geheim dat uiteindelijk zal onthullen waarom Malcolm Foxworth en zijn vrouw Olivia zo boosaardig werden. Schaduwen in de tuin is natuurlijk een must voor de vele tienduizenden fans van de Dollanganger- serie.

Zwarte Beertjes, goede staat, 257 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Virginia Andrews
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Zwarte Beertjes
Pagina's 257
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
LITERATUUR Roman, Thriller & detective, Horror & Griezel
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Detective & mysterie
Uitvoering Pocket
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Spannende roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht