Sinds ik jou ken... - Mameve Medwed

Auteur: Mameve Medwed
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 272
Katinka O'Toole is een beginnend schrijfster. Het hoogtepunt van haar dag is de post - of liever gezegd, de postbode. De sexy Louie Cappetti hoeft nooit lang voor haar deur te staan. Katinka vindt zijn charmante glimlach, zijn olijfkleurige huid en zijn uniform onweerstaanbaar.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Sinds Louie haar post bezorgt, komt Katinka stralend en niet langer in haar smoezelige badjas naar buiten om haar afgewezen manuscripten in ontvangst te nemen. De vonk spring over. Louie wil meer van de sprankelende Katinka. Maar hoe nu verder? Scherp in de gaten gehouden door haar snobistische moeder, die boven haar woont, probeert Katinka haar affaire met de postbode voor iedereen geheim te houden. Ook Louie heeft het een en ander voor Katinka te verbergen. Wie is die mysterieuze, jonge vrouw met wie hij elke woensdagavond gaat eten?

Na jarenlang korte verhalen te hebben geschreven, werd Mameve Medwed met deze debuutroma plotseling beroemd. Zij woont met haar man en twee zoons in Cambridge, Massachusetts, waar ze lesgeeft in schrijven. De postbodes in haar buurt zijn tegenwoordig bijzonder vriendelijk .

De Kern, goede staat, 272 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Mameve Medwed
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: de Kern
Pagina's 272
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Young Adults
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Feelgood & vakantielectuur, Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht