Startersspel - Alexandra Sfintesco

Auteur: Alexandra Sfintesco
Staat van het boek: Nieuw boek
Uitvoering: Anders
Pagina's: 38
ISBN: 9789462661523
Verschijningsjaar: 2016
Een prikkelend kaartspel voor wie overweegt om voor zichzelf te beginnen. Voor trainers, adviseurs, docenten en voor zelfstarters. Het spel kan individueel en in groepen gespeeld worden. De vragen op de kaartjes zetten je aan het denken over hoe jij voor jezelf kunt beginnen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 25,00
Boekentip
Omschrijving
Details
· Voor welk probleem wil jij de oplossing zijn? · Waarin onderscheid je jezelf van vakgenoten? · Waar durf je mee te beginnen? Hoe werkt het? Door de vragen te beantwoorden en er met elkaar over te praten, krijg je steeds meer inzicht in hoe jij voor jezelf kunt gaan beginnen. De antwoorden kun je samenvatten in een bondig overzicht en daarmee verschijn jij beter voorbereid aan de start van jouw onderneming. Wat zit er in? In het doosje tref je een gebruiksaanwijzing aan met diverse spelvormen. Het spel bevat ook groepsvragen die bedoeld zijn om met elkaar in gesprek te gaan. Via een link kun je antwoordvellen downloaden die je elke keer dat je het spel speelt, kunt gebruiken. Loopbaanspel Weet je dat er ook een Loopbaanspel is? Daarmee kun je onderzoeken welk werk bij je past. Kijk voor meer informatie op www.uitgeverijbries.nl.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Alexandra Sfintesco
Staat van het boek Nieuw boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Uitgeverij Bries
ISBN 9789462661523
Pagina's 38
KENNIS & INFORMATIE Economie, Leidinggeven & organisatie, Management en ondernemen, Persoonlijke ontwikkeling, Psychologie & Filosofie
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Uitvoering Anders
Verschijningsjaar 2016
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht