Vrouw zoekt man - Melissa Bank

Auteur: Melissa Bank
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 240
Het manuscript Vrouw zoekt man (The Girls'Guide to Hunting Fishing) van Melissa Bank baarde in 1997 opzien vanwege het torenhoge voorschot -na een bloedstollende veiling - dat werd betaald door uitgeverij Viking. De reden: het manuscript wordt gezien als het ultieme voorbeeld van wat men 'Smart Women's Fiction' noemt - sexy, intelligent, gevoelig en met een ijzersterk thema.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

De vrouwelijke queeste naar de ideale man - en vooral de wanhoop van veel vrouwen die de 35 naderen en nog niet de ware hebben gevonden - is het onderwerp in Vrouw zoekt man.

De negen verhalen - die ook thematisch met elkaar verbonden zijn - kennen alle dezelfde hoofdpersoon -Jane - en volgen haar over een periode vanaf haar veertiende tot aan haar vierendertigste jaar. In ieder verhaal gaat het over (mislopende) relaties: spanningen, miscommunicatie, gebrek aan tact en onvermogen tot het leggen van contacten zijn steeds de zware ingrediënten in verhalen die opvallen door de luchtige wijze waarop ze verteld worden.
In het titelverhaal The Girls' Guide to Hunting and Fishing wordt op ronduit hilarische wijze verhaald over de dan 34-jarige Jane die aan de hand van een praktische gids leert hoe ze zich moet laten verleiden.

Vrouw zoekt man is een verrassend hart onder de riem van (jonge) vrouwen: steeds herkenbaar en nooit pathetisch of sentimenteel weet Melissa Bank op herkenbare wijze binnen te dringen in de gevoeligheden van haar vrouwelijke hoofdpersoon.

 

Vassallucci, goede staat, 240 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Melissa Bank
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Vassallucci
Pagina's 240
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Young Adults
LITERATUUR Columns, verhalen, essay
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht