Vrouwen zoals wij - Louette Harding

Auteur: Louette Harding
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 262
De Londense Eleanor Banyer, een energieke vrouw met een enerverende baan in de public relations, wordt voor een groot dilemma gesteld wanneer haar man Michael aankondigt zijn leven te willen 'onthaasten'. Een lang gekoesterde wens die nu eindelijk in vervulling lijkt te gaan, aangezien hem een nieuwe baan wordt aangeboden.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Dat impliceert een verhuizing van de grote stad naar de provincie, iets waarvoor tienerdochter Miriam absoluut niets voelt; zij weigert dan ook resoluut haar school te verlaten en haar vrienden op te geven. Eleanor raakt verscheurd door de keuze tussen de loyaliteit aan haar man en de dwingelandij van haar dochter. 'Vrouwen zoals wij' worden een paar pittige kwesties over het moderne ouderschap aangesneden.

Louette Harding is journaliste. Ze schrijft voor een groot aantal Engelse kranten en vrouwenbladen. Haar debuutroman 'Vrouw op alle fronten' (1997) werd zowel in Engeland als in Nederland zeer lovend ontvangen.'Vrouwen zoals wij': Een hartstochtelijk geschreven, humoristische roman - met inzicht in moederschap en huwelijk. - Family CircleOver 'Vrouw op alle fronten': Een herkenbaar, goed verteld verhaal - een Kramer versus Kramer voor de jaren negentig. - VO Magazine Het verhaal dat Louette Harding vertelt is overtuigend. - Marie Claire

Archipel, goede staat,262 pagina's


Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Louette Harding
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 262
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Familieroman, Levenstijl Romans, Ouder-kind roman, Psychologische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht