Aanbieding

Webmaskers - Irma Ellens Maat

Auteur: Irma Ellens Maat
Staat van het boek: Ramsj / ongelezen
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 151
'middeleeuwse toestanden' op sommige internet-fora. Deze avonturen zijn echter grotendeels uit Elises levendige fantasie ontsproten en in werkelijkheid is zij degene die met UFO's in contact is geweest. Het 'gevaarlijk spel met de liefde' dreigt dan ook op dramatische wijze te mislukken...

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 14,95

Aanbieding € 3,50

Boekentip
Omschrijving
Details

In deze originele, wervelende roman figureert onder meer de begaafde Elise, die als een eigentijdse Cyrano een wat saaie robottechnoloog, Pascal, begeleidt op zijn digitale liefdespad. In de e-mails die zij namens hem schrijft, vertelt ze over zijn belevenissen in Afrika, ontmoetingen met buitenaardsen en de Webmaskers is een eigentijdse briefroman, vol spanning en bij tijd en wijle hilarisch. Een mozaïek van stemmen, personages, van prozafragmenten en poëzie. Tevens wordt er een kritische noot gezet bij het communiceren via internet, omdat gevoelens er makkelijk hun authenticiteit verliezen. In laatste instantie overheerst in Webmaskers de roep naar een authentiek leven, het terugkeren tot de natuur, tot het echte leven. Niet voor niets eindigt het met een feest onder de sterrenhemel en ontmoeten de personages elkaar uiteindelijk in het echt.


Irma Ellens Maat is geboren in Frankrijk; zij is opgegroeid in Groningen waar ze Franse Taal- en Letterkunde en Algemene Literatuurwetenschap studeerde. Ook volgde ze een opleiding tot counsellor/psycholoog.
Sinds enige jaren is zij werkzaam als internet-da-tingconsulente; als geen ander kent zij de duistere uithoeken van dit virtuele labyrint, waar identiteit slechts een relatief begrip is.

Aspekt, nieuwstaat ( normale prijs circa 14.95 euro !!), 151 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Irma Ellens Maat
Staat van het boek Ramsj / ongelezen
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Aspekt
Pagina's 151
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen, Young Adults
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Als nieuw
ROMANS-soorten Levenstijl Romans, Psychologische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht