Zelf brood bakken - Wil en Netty Engels-Geurts

Auteur: Wil en Netty Engels-Geurts
Staat van het boek: Nieuw boek
Uitvoering: Hardcover
Pagina's: 144
ISBN: 9789076043715
Verschijningsjaar: 2013
Zelf brood bakken is tegenwoordig een koud kunstje. Toch zijn er weinig receptenboeken voor de broodbakmachine met zoveel authenticiteit als dit. Want dit is een boek met voornamelijk recepten uit Limburg.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 17,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Wil en Netty Engels-Geurts verzamelen al heel lang recepten, voornamelijk recepten uit hun eigen streek. Daar zitten hele oude bij. Ze testen ze allemaal in eigen keuken en beschrijven ze daarna zodanig dat iedereen de gerechten kan maken. Er worden geen vreemde grondstoffen gebruikt, de tekst is duidelijk en begrijpelijk en de recepten zijn stap voor stap opgebouwd. Zelf brood bakken is zodanig opgebouwd dat elk recept zowel in de oven als in de broodbakmachine kan worden bereid. Stoet, Limburgs roggebrood, mikkemenkes en suikerbrood staan erin beschreven, maar ook gewone witte en bruine broden, brood zonder gist, Kerstbrood en uienbrood. Wil en Netty Engels-Geurts hebben o.a. het standaardwerk Vlaai en ander Limburgs gebak geschreven. Ze zijn op vele gebieden actief om Limburgs gebak en de Limburgse keuken in het algemeen te promoten. Ook verkrijgbaar: Vlaai en ander Limburgs gebak Limburg op z'n lekkerst Leer Limburgs koken met Peetjie Engels Koken met Limburgs bier.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Wil en Netty Engels-Geurts
Staat van het boek Nieuw boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Tic uitgeverij
ISBN 9789076043715
Pagina's 144
KENNIS & INFORMATIE Gebak & Chocolade, Koken en bakken
Auteurs uit: Belgie of Nederland
Fictie - Non-fictie Non-fictie
VRIJE TIJD & SPORT Koken & Bakken
Hoofdlocatie in boek: Nederland
Uitvoering Hardcover
Verschijningsjaar 2013
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht